The Greatest Guide To gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the very best YouTube encounter and our most recent functions. Find out more

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

You are able to e mail the location proprietor to allow them to know you ended up blocked. Be sure to contain That which you ended up accomplishing when this website page arrived up along with the Cloudflare Ray ID observed at The underside of this web page.

Ege asma rezervuar grubu sıva ve seramik yapıldıktan sonra ege rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra ege rezervuara ve asma klozete

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Klozet gömme rezervuar servisi kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet gömme rezervuar servisi kasesine sıkıca oturmalıdır.

Ancak iç kısımda oluşacak kirlenmelerde süreç birz daha zor. Bu nedenle kirlenmeye sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka rezervuar sisteminin gömme rezervuar içinin kirlenme sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat gömme rezervuar bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, halt valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metallic ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğuk su girişine filtre takılması

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Böylece dışarıdan gelen unsurların rezervuara girmesi önlenecektir. Rezervuarın kullanıma hazır gömme rezervuar servisi olduğundan emin olmak için suyun kalitesi ve berraklığı basma tuşunu kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Report this wiki page