Top Guidelines Of Google Analytics Nedir

Wiki Article

google analytics nedir

 Bununla birlikte, aşağıda anlaşılması kolay advertisementımlarla açıklanan Universal Analytics’i oluşturmanıza da olanak tanır.

Bu sekmede genel olarak sitenize gelen kullanıcıların hangi kaynak üzerinden geldiğiyle alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz. five başlıkta toplanmış raporlar aşağıdaki gibidir;

Kampanyalar Ödemeli reklamlarınızın performansını bu alanda değerlendiriyorsunuz. Diğer kampanyalarla da karşılaştırma yapabilmeniz mümkün. Yine, aşağıdaki başlıklarda detaylı veriler dimensions sunuluyor:

To start working with Google Analytics, the first step is to produce an account, or if you have already got an account, to visit your homepage on Analytics.

Google Analytics, dijital analiz araçları arasında öncü bir konumda bulunmakta ve Internet siteleri, sosyal ağlar gibi platformlardan veri toplamaktadır. Peki Google Analytics kodunun bir web sayfasına nasıl eklenir ve veri toplama süreci nasıl işler?

Google Analytics sayesinde elde edilen ziyaretçilerin yaş, cinsiyet, dil ve coğrafi konum gibi demografik bilgileri, pazarlama stratejilerinin geliştirilmesinde ve hedef kitlenin daha etkili bir şekilde belirlenmesinde kullanılabilir.

Assembly your ambitions is great, but the vital to achievements is replicating the procedure, after which you can going even even further by raising your audience’s interactions with your web Google Analytics Nedir site.

The file does not normally need to be loaded, nonetheless, as a consequence of browser caching. Assuming caching is enabled inside the browser, it downloads ga.js just once At first of your pay a visit to.

Google’ın rakiplerine göre hem kaliteli ve kullanımı kolay hem de ücretsiz bir araç sunması Google Analytics’in açık arayla en çOkay kullanılan web site analiz aracı yapmaktadır.

3. Advertım : Aşağıda belirtildiği gibi hesabınızın advertisementını girin (Genellikle bir şirket advertı) .Şirket adını girdikten sonra “İleri” yi tıklayın .

Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog site sayfamıza mutlaka göz atın.

 Arama Motoru Optimizasyonu hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak hemen dijital pazarlama uzmanlarımızla iletişime geçin.

Veri toplama, analiz ve entegrasyon yetenekleri sayesinde dijital pazarlama stratejilerinizi enhance etmenize ve başarılı sonuçlar elde etmenize olanak tanır.

Oturum düzeyinde bireysel Google Analytics Nedir kullanıcı davranışlarını görebileceğiniz bir rapordur. Demografik bilgileri

Report this wiki page